El moment que dona més por es just abans de començar.

El moment que esperes que tot surti tal i com ho habíes projectat a la teva ment. A Media coneixem la importància de que tot funcioni a la perfecció, inclós abans de que comenci la teva història. La clau es a afinar cada tecla, realitzar totes les proves necessàries, des de tots el spunts de contacte i, quan sabem que es dificil de millorar, ho seguim intentant. Només així podem oferir la millor experiència i generar un record que perduri per a sempre.

Disposem dels últims equips al mercat per fer del seu esdeveniment tot un luxe. Els nostres tècnics fan un estudi previ del projecte per determinar el millor material per a la perfecta sonorització i preparació de l'emplaçament de l'esdeveniment.
Proporcionem els equips i el personal tècnic necessari per dur a terme congressos, convencions, esdeveniments culturals i esportius, fires i exposicions a qualsevol espai amb les diferents solucions tecnològiques del mercat.

 

So · Video · Il·luminació · Events · Suport Tècnic · Interpretació Simultànea · Streaming · Webinars · Grabació d'Events · Postproducció · Casaments · Congressos y Convencions · Concerts

Media-proyectos-de-sonido-a-medida-thumbnail

Escolta, sent, recorda.

Projectes de so a mida

Creació de solucions personalitzades per a la producció i la reproducció d'àudio. Els nostres projectes s'adapten a les necessitats específiques del client, des de sistemes de so per a esdeveniments i conferències fins a instal·lacions de so en estudis de gravació i cinemes.

Treballem amb el client per entendre els seus requisits i dissenyar un sistema de so que compleixi les seves expectatives i pressupost. Els nostres projectes de so a mida poden incloure la selecció i configuració d'equips d'alta qualitat, la creació d'una òptima acústica a la sala i la programació de sistemes de control i automatització. En resum, els projectes de so a mida ofereixen una experiència d'àudio única i inoblidable.

Media-proyectos-de-video-thumbnail

Torna a mirar.

Instal·lacions de Video

Els projectes d'enregistrament de vídeo per a esdeveniments s'enfoquen a capturar i produir vídeos d'alta qualitat per a esdeveniments en viu, com ara casaments, conferències, concerts, etc.

Treballem en col·laboració amb el client per planificar i produir un enregistrament que capturi l'essència de l'esdeveniment i creï un record durador. Això pot incloure la selecció de càmeres i equips d'enregistrament adequats, el desenvolupament d'un pla d'enregistrament, la supervisió d'un equip d'operadors de càmera i la postproducció per editar i produir el vídeo final. Els projectes de gravació de vídeo per a esdeveniments poden oferir solucions personalitzades i una experiència única per a cada client.

Media-proyectos-de-iluminacion-thumbnail

Emociona't.

Projectes d'Il·luminació

La il·luminació per a esdeveniments és un dels elements més importants, ens dóna molt de joc per combinar i crear ambients diferents, a més d'animar i crear estats diferents d'ànim: relax, animació, intensitat o intriga.

Qualsevol esdeveniment, sigui petit o gran, necessita la il·luminació adequada per crear un entorn coherent amb la finalitat de lesdeveniment. Cada acte o celebració necessita una ambientació adequada, que s'ajusti al seu objectiu i, la il·luminació per a esdeveniments, juntament amb el so, és un dels punts més potents per aconseguir l'efecte desitjat.

Media-diseno-y-produccion-global-de-eventos-thumbnail

Viu. Recorda.

Disseny global d'Events

Abastem una àmplia gamma de solucions integrals per a la planificació i la producció d'esdeveniments. Aquests serveis inclouen des de la conceptualització i el disseny d'un concepte temàtic fins a la selecció de proveïdors i la supervisió del dia de l'esdeveniment.

Treballem en col·laboració amb el client per entendre les seves necessitats i desitjos, i després utilitzen la seva experiència i coneixement per crear un esdeveniment únic i impactant. Això pot incloure serveis de decoració, producció dàudio i vídeo, il·luminació, càtering, entre altres.

En definitiva, brindem una solució integral i personalitzada per a cada client, cosa que assegura una experiència fluida i sense problemes.

Media-soporte-tecnico-en-audio-y-video

Tecnologia al servei de l'experiència i la creativitat.

Suport Tècnic i Assistència Audiovisual

El suport tècnic i audiovisual és essencial per garantir un esdeveniment exitós i sense problemes.

Com a professionals de suport tècnic i audiovisual proporcionem serveis tècnics i assistència per assegurar que tots els equips i els sistemes estiguin funcionant correctament durant l'esdeveniment. Això pot incloure la configuració i prova dequips dàudio, vídeo i llum, la resolució de problemes tècnics en temps real i la supervisió dun equip de tècnics durant lesdeveniment.

El suport tècnic i audiovisual és essencial per assegurar que l'esdeveniment es desenvolupi sense interrupcions i per oferir una experiència inoblidable als assistents.

Media-interpretacion-y-traduccion-simultanea-thumbnail

Parlem el mateix idioma que la tecnologia.

Interpretació Simultània

La interpretació simultània és un servei essencial per a esdeveniments internacionals i multilingües. Els intèrprets simultanis tradueixen en temps real, permetent als assistents de diferents idiomes participar i comprendre completament el que està succeint a l'esdeveniment.

La interpretació simultània es duu a terme en cabines acústicament aïllades i es proporcionen auriculars per als assistents. Els intèrprets simultanis professionals són experts en el seu idioma matern i en l'idioma de destinació, i poden interpretar-los en una àmplia gamma de temes i contextos. Permet als assistents participar i gaudir plenament de l'esdeveniment, sense importar el vostre idioma o cultura.

Media-instalacion-de-reuniones-en-streaming

Siguis on siguis, t'apropem al que t'importa.

Streaming

El servei tècnic de streaming per a esdeveniments és essencial per portar l'esdeveniment a un públic global mitjançant internet.

Treballem per garantir una transmissió en viu fluida i sense problemes utilitzant tecnologia d'avantguarda i un enfocament en la qualitat de la transmissió. Això pot incloure la selecció i configuració dequips de transmissió, la resolució de problemes tècnics en temps real, i la supervisió dun equip de tècnics durant la transmissió en viu.

A més, oferim solucions personalitzades i flexibles adaptant-nos a les necessitats úniques de cada esdeveniment, permetent als assistents virtuals participar i gaudir de l´esdeveniment, i brindant als organitzadors arribar a un públic global de manera efectiva.

Media-instalacion-y-soporte-tecnico-para-webinars

El límit el poses tu.

Webinars

El suport tècnic per a webinars és fonamental per garantir lexecució exitosa duna transmissió en línia.

Com a professionals, treballem per resoldre qualsevol problema tècnic que pugui sorgir durant el webinar, des de problemes de connexió fins a problemes dàudio i vídeo. També podem oferir assistència als presentadors i moderadors en la configuració i ús de la tecnologia durant el webinar. A més, el nostre suport tècnic pot proporcionar solucions personalitzades i solucions de contingència per garantir la continuïtat del webinar, fins i tot en cas de problemes tècnics. El nostre objectiu és permetre als assistents participar i gaudir del contingut de manera fluida.

Media-grabacion-y-postproduccion-de-eventos-thumbnail

Deixar constància.

Grabació d'Esdeveniments i Actes

El treball tècnic d'enregistrament és crucial per capturar i preservar els moments clau d'un esdeveniment. Utilitzem tecnologia d'avantguarda per gravar àudio i vídeo d'alta qualitat, i per editar i produir materials finals com ara vídeos resumits i enregistraments complets. Això pot incloure la selecció i configuració dequips de gravació, loptimització de la qualitat dàudio i vídeo, i ledició i post-producció per produir materials dalta qualitat.

Brindem solucions personalitzades i adaptades a les necessitats úniques de cada esdeveniment, permetent als organitzadors i patrocinadors capturar i preservar els moments clau de l'esdeveniment per al seu ús futur i permet als assistents reviure els moments clau a través de materials d'alta qualitat.

Media-postproduccion-y-edicion-de-video-para-eventos-thumbnail

El toc màgic.

Postproducció

La postproducció de vídeo en esdeveniments és el procés dedició i millora de la gravació dun esdeveniment per produir materials dalta qualitat.

Utilitzem programari i tecnologia avançada per editar, tallar i millorar la qualitat de l'àudio i vídeo enregistrat durant un esdeveniment. Això pot incloure l'eliminació d'errors o desviacions, l'addició d'efectes i transicions, la millora de la qualitat d'àudio i vídeo i la creació de vídeos resumits o recopilatoris. La postproducció de vídeo també pot incloure l'addició de subtítols, la creació de presentacions de diapositives i altres materials de suport per millorar l'experiència de visualització. La postproducció de vídeo permet crear materials d'alta qualitat i professionals que es poden utilitzar per promocionar futurs esdeveniments.

Media-produccion-de-bodas

Moments inolvidables.

Cerimònies

Proporcionem servei tècnics de so, il·luminació i enregistrament de vídeo per a casaments. Treballem per garantir que tots els aspectes tècnics de l'esdeveniment es facin sense problemes, des de la música durant la recepció fins a la transmissió en viu del casament per a familiars i amics que no hi poden assistir.

A més, proporcionem solucions personalitzades per adaptar-nos a les necessitats i preferències úniques de cada parella. La col·laboració amb el tècnic audiovisual permet als nuvis tenir un casament sense problemes i sense preocupacions, i permet als convidats gaudir d'una experiència de casament sense problemes i d'alta qualitat. L'enregistrament de vídeo i àudio d'alta qualitat proporcionat per un tècnic audiovisual permet als nuvis preservar els moments clau del vostre casament per sempre.

Media-celebracion-y-produccion-de-congresos-thumbnails

Quan l'experiència ha de ser col.lectiva.

Congressos

El nostre servei tècnic audiovisual consisteix a proporcionar serveis tècnics de so, il·luminació i enregistrament de vídeo per a esdeveniments de gran escala, com ara congressos, conferències i fires comercials.

Treballem per garantir que tots els aspectes tècnics de l'esdeveniment es facin sense problemes, des de la qualitat del so a les sessions de conferències fins a la projecció de presentacions i vídeos.

També enregistrem vídeo i àudio d'alta qualitat, permetent als organitzadors crear materials de promoció i documentació per a esdeveniments futurs.

Media-equipos-de-sonido-e-iluminacion-para-conciertos

Records irrepetibles.

Concerts

Proporcionem serveis tècnics de so, il·luminació i enregistrament de vídeo per a esdeveniments musicals, garantint que la qualitat sigui excel·lent durant el concert, perquè el públic pugui gaudir d'una experiència sense problemes i emocionant.

A més, amb el nostre servei tècnic audiovisual proporcionem solucions personalitzades per adaptar-nos a les necessitats i preferències úniques de cada artista i esdeveniment, permetent als artistes tenir la seguretat que la seva presentació es transmetrà de manera efectiva al públic.

L'enregistrament de vídeo i àudio d'alta qualitat també permet als artistes crear materials de promoció i documentació per a esdeveniments i actuacions futurs.

Brand-vector-outline-Media-gradient-new

Media Company

C / Castanyer, 29

08860 Castelldefels (Barcelona)

T. (+34) 93 694 00 32

M. (+34) 656 801 663

media@satmedia.es

Copyright © 2023. Media Company. All rights reserved.

× ¿Cómo puedo ayudarte?