Estàs preparat?

Benvingut Media. El teu partner expert en comunicació audiovisual.

HOLA!

Som MEDIA i et donem la benvinguda al món audiovisual. Un món d'emocions i entreteniment, la nova manera de fer negocis. Gràcies a l'experiència i el know how adquirit amb els nostres clients al llarg dels anys, estem en condicions de construir tot allò que imagines al món Audiovisual i dels Esdeveniments.

 

partner-audioviosual-local

 

Proximitat

A Media creiem en els serveis de proximitat al sector d'esdeveniments i lloguer audiovisual, ja que hi radica l'optimització dels processos logístics, la reducció de costos i una millor atenció al client. En comptar amb un proveïdor local, es redueix significativament el temps i el cost de transport dels equips, així com també es minimitza el risc de dany o pèrdua dels mateixos durant el trasllat.

partner-audioviosual-local-media-eventos

 

Fiabilitat

El fet de comptar amb un proveïdor proper permet una atenció més ràpida i eficient davant de qualsevol eventualitat, garantint la resolució dels imprevistos en un menor temps i, per tant, oferint una millor experiència al client.

L´ús de serveis de proximitat també fomenta l´economia local i contribueix al desenvolupament de les comunitats.

partner-audioviosual-castelldefels-local-media-eventos

 

Creixement

En contractar serveis locals, es recolza les petites i mitjanes empreses, generant ocupació i contribuint al creixement econòmic de la regió. Així, promovem la sostenibilitat i la reducció de la petjada de carboni, ja que es redueix el trasllat dels equips. En resum, l'ús de serveis de proximitat no només beneficia l'empresa que contracta, sinó també la comunitat en general i el medi ambient.

Adidas-3DesigualUnileverLorealPfizerMerckAudiAllianz-2SeatJanssenVolkswagen-newLarocheFrigoRoyal-caninGallina-BlancaRakutenRoche-newMichael-pageAdidas-3DesigualUnileverLorealPfizerMerckAudiAllianz-2SeatJanssenVolkswagen-newLarocheFrigoRoyal-caninGallina-BlancaRakutenRoche-newMichael-pageAdidas-3DesigualUnileverLorealPfizerMerckAudiAllianz-2SeatJanssenVolkswagen-newLarocheFrigoRoyal-caninGallina-BlancaRakutenRoche-newMichael-pageAdidas-3DesigualUnileverLorealPfizerMerckAudiAllianz-2SeatJanssenVolkswagen-newLarocheFrigoRoyal-caninGallina-BlancaRakutenRoche-newMichael-pageAdidas-3DesigualUnileverLorealPfizerMerckAudiAllianz-2SeatJanssenVolkswagen-newLarocheFrigoRoyal-caninGallina-BlancaRakutenRoche-newMichael-page

Hem tingut la sort d'aprendre i créixer de la mà de grans marques, sempre estant a l'última en tecnologia i amb l'adquisició d'equips que es renoven constantment, cosa que ens ofereix una gran fiabilitat i adaptació als requeriments de cada client i esdeveniment .

Podeu contactar amb nosaltres si teniu un esdeveniment o una celebració inoblidable entre mans, o si necessiteu llogar o disposar d'Equips AV, projectors, Assistència Tècnica en Esdeveniments audiovisuals, Interpretació simultània, Streaming, Producció i Postproducció d'un esdeveniment, o Assessoria Tècnica i Audiovisual en general. Contacta'ns.

Media-illuminacio-rounded
Media-so-rounded
Media-Video-rounded

Segueix-nos a Instagram

Instagram-button-Media
Brand-vector-outline-Media-gradient-new

Media Company

C / Castanyer, 29

08860 Castelldefels (Barcelona)

T. (+34) 93 694 00 32

M. (+34) 656 801 663

media@satmedia.es

Copyright © 2023. Media Company. All rights reserved.

× ¿Cómo puedo ayudarte?