Continuarà...

Els esdevenimients únics requereixen d'un enfocament únic. Durant 10 anys, hem donat vida a les idees dels nostres clients, elaborant meticulosament cadascuna de les instal·lacions, per a cada necessitat, i per a algunes de les marques mes pioneres del món. Hem anat més enllà de la instal·lació estàndar per a donar forma a nous llenguatges de comunicació, adaptant-nos al temps i a les noves tendències.

Descobreixi la nostra trajectòria i alguns dels treballs que defineixen el nostre viatge i el llegat que intentem deixar als nostres clients i les seves audiències.

biruk-masresha-dDFZ43X5_N8-unsplash

Celebrant 10 anys de moments extraordinaris

Fundada a Barcelona el 2012, Satmedia és una marca enfocada en instal·lacions d'Audio, video i il·luminació per a esdeveniments, amb una gran reputació entre els seus clients i col·laboradors. En col·laboració amb grans proveïdors i contactes del sector, com ara MaxiCongress, els nostres extraordinaris dissenys i instal·lacions fan que els espais esdevinguin hermosos i funcionin a la perfecció només amb la seva presència. Fet que els visitants percebeixen només entrar.

media-produccion-audiovisual

Producció Audiovisual

Media-eventos

Disseny global d'esdeveniments

Un enfocament visionari

Les nostres instal·lacions es caracteritzen per èsser un treball únic, adaptat a les necessitats de cada client, i amb una qüalitat de sistemes sempre superior. Els nostres sistemes, aparells electrònics i accessoris, al temps que oportuns i a la avantguarda, els adquirim cuidadosament per a que responguin a les necessitats funcionales i tecnològiques actuals. El nostre equip, sempre a la última en quant a tecnología i tendències del sector, ens manté actualitzats en tot moment.

Sempre nou

Els nostres aparells son sempre una celebració a la modernitat. Productes sempre rellevants, cadascún reflexa una necessitat concreta de primeríssima qüalitat, gràcies a l'adquisició de primeres marques i dissenys duradors.

Productes seleccionats per a treballar a la perfecció, sols o en conjunt, i pensats per a que funció i bellesa vagin de la mà a l'hora de presentar-los al seu esdeveniment.

EXPLORA >

biruk-masresha-dDFZ43X5_N8-unsplash
biruk-masresha-dDFZ43X5_N8-unsplash

Presentant un nou servei integral

Gràcies a les nostres col·laboracions, partners i equip, ara desenvolupem i fem entrega de esdeveniments integral clau en mà.

Digan´s la teva idea i t'assessorarem per a que tot surti tal i com ho somies.

SABER MÉS >

Explora

semplice-blocks-image

SAT MEDIA 2021

Fes un cop d'ull a algunes de les col·laboracions més exitoses des de els nostres inicis.

semplice-blocks-image

DISSENY I QÜALITAT

Alguns del nostres sistemes i productes de primera qüalitat.

semplice-blocks-image

A MIDA

Sovint, tot comença amb una visió. Fes un cop d'ull a les nostres instal·lacions a mida.

semplice-blocks-image

TENINT CURA DEL MÓN

Fixat-hi com contribuïm a la preservació del plante, amb l'ús de sistemes intel·ligents.

Esa fracció de segon, abans de sortir a escena, en la que esperes que tot surti com estaba previst

svg-image
Brand-vector-outline-Media-gradient-new

Media Company

C / Castanyer, 29

08860 Castelldefels (Barcelona)

T. (+34) 93 694 00 32

M. (+34) 656 801 663

media@satmedia.es

Copyright © 2023. Media Company. All rights reserved.

× ¿Cómo puedo ayudarte?