Media Company

El naixement de SatMedia deriva de la persitència d'un grup de professionals visionaris, units per un ferm compromís: l'aportació del nostre coneixement a empreses, i que junts vam dirigir els esforços cap a la creació i formació de bases solides per a garantir l'èxit dels seus events.

"El moment que dona més por es justament abans de començar". Ho sabem, per això, ens preocupem de que tot estigui a punt tal i com ho habíes projectat a la teva ment. Per a que tú només tinguis que preocupar-te del que has de dir.

Pensant en oferir Solucions Audiovisuals Integrals, hem creat recentment un Departament de Diseny i Comunicació Multimèdia. El nostre equip està format per magnífics professionals que posen al teu abast tota la seva experiència a cadascun dels serveis oferits, dirigint cada projecte i controlant la seva evolució, per a convertir-los en realitat. Les nostres vies de negoci son la Producció Audiovisual i el Dsieny Global d'Events.

C / Castanyer, 29

08860 Castelldefels (Barcelona)

 

T. (+34) 93 694 00 32

M. (+34) 656 801 663

media@satmedia.es

 

Instagram

Facebook

LinkedIn


Media Equip

Javier-Dalmau-arte-media

Javier Dalmau

Media Manager

15 anys d'experiència en el sector Audiovisual, li han servit per crear una cartera de clients i col·laboradors de primer nivell. Establert pel seu compte i fins al dia d' avui amb la fundació de Media l' any 2012.

Manuel-Santolaria-arte-y-diseno-media-events

Manuel Santolaria

Projectes i Disseny

Dissenyador interiorista especialitzat en retail i en planificació d'Esdeveniments, ha realitzat nombroses instal·lacions per a primeres marques, tenint coneixement de la importància d'emocionar l'espectador.


Clients

Hem tingut la sort de poder treballar amb principals marques i per a tot tipus d'Events, el que ens ha portat a adquirir un expertise capaç de donar solució a quasi qualsevol requeriment.

Adidas-3DesigualUnileverLorealPfizerMerckAudiAllianz-2SeatJanssenVolkswagen-newLarocheFrigoRoyal-caninGallina-BlancaRakutenRoche-newMichael-pageAdidas-3DesigualUnileverLorealPfizerMerckAudiAllianz-2SeatJanssenVolkswagen-newLarocheFrigoRoyal-caninGallina-BlancaRakutenRoche-newMichael-pageAdidas-3DesigualUnileverLorealPfizerMerckAudiAllianz-2SeatJanssenVolkswagen-newLarocheFrigoRoyal-caninGallina-BlancaRakutenRoche-newMichael-pageAdidas-3DesigualUnileverLorealPfizerMerckAudiAllianz-2SeatJanssenVolkswagen-newLarocheFrigoRoyal-caninGallina-BlancaRakutenRoche-newMichael-pageAdidas-3DesigualUnileverLorealPfizerMerckAudiAllianz-2SeatJanssenVolkswagen-newLarocheFrigoRoyal-caninGallina-BlancaRakutenRoche-newMichael-page
Brand-vector-outline-Media-gradient-new

Media Company

C / Castanyer, 29

08860 Castelldefels (Barcelona)

T. (+34) 93 694 00 32

M. (+34) 656 801 663

media@satmedia.es

Copyright © 2023. Media Company. All rights reserved.

× ¿Cómo puedo ayudarte?