Actualment, el món dels esdeveniments i el lloguer audiovisual es troba en un moment d'evolució constant en què la tecnologia té un paper fonamental. Amb l'avenç de la tecnologia i la necessitat creixent de mostrar continguts de millor qualitat i resolució, la indústria s'ha adaptat a les noves demandes i ha incorporat innovacions com el streaming, la videoconferència i el vídeo mapping, entre d'altres.

La pandèmia ha accelerat lús daquestes tecnologies, ja que moltes empreses han optat per lorganització desdeveniments virtuals per arribar a una audiència més àmplia. El streaming, en particular, s'ha convertit en una eina imprescindible per a la transmissió en viu d'esdeveniments, cosa que permet la participació d'un públic global i la difusió de continguts de manera més efectiva. A més, la necessitat de mostrar continguts de millor qualitat i resolució ha impulsat la utilització d'equips audiovisuals d'última generació, com ara pantalles gegants d'alta definició, sistemes de so envoltant i equips d'il·luminació d'avantguarda.

En aquest context, la posada en escena tècnica d'equip audiovisual ha esdevingut un element clau per a l'èxit de qualsevol esdeveniment. La coordinació i el control d'aquests equips per part d'un equip tècnic altament capacitat permet crear un ambient màgic i envoltant que transporta l'espectador a un món de sensacions. En resum, l'evolució de la tecnologia i la necessitat de mostrar continguts de millor qualitat i resolució han impulsat la incorporació de noves eines i tècniques al sector d'esdeveniments i lloguer audiovisual, fet que ha portat a la creació d'experiències inoblidables per al públic assistent.